Morgonträning!

God morgon ^^
Nu har jag kommit igång på riktigt med min träning, ohja morgonträningen blev gjord idag i sin vanliga ordning innan dagens jobb 😀 Hell yeah! Blev ett långkörar pass idag med fokus på biceps och rygg, samt lite axlar, lite mage, lite gynstol för insida & utsida lår och 1,5 timmes kondition. Vilket sablans bra pass alltså, är så nöjd, kan även garantera att träningsvärken kommer kännas imorgon haha längtar redan haha 😀
Sitter och äter min frukost nu i omklädningsrummet på SATS för att fylla på förrådet och ge musklerna de byggstenar de behöver. Glöm absolut inte maten när ni tränar, speciellt inte efter då ni annars riskerar att bryta ner musklerna istället för att bygga upp dom. Få i er något så snart som möjligt efter avslutat pass, något litet räcker till en början men ät något mer rejält en stund efter det så att musklerna har något att bygga med 🙂 Men då jag inte börjar jobbet förrens om ett tag så funderar jag på att kolla lite butiker innan mitt pass börjar, är ändå sugen på att köpa en BB-kräm eller en CC-kräm så varföe inte passa på att kolla nu, det låter väl kul? 🙂
20150811_063221-1
20150811_074232-1
20150811_074941-1