Kvällsshopping

Hallu
Jag har fortfarande inte kommit in i bloggen än tråkigt nog, har legat helt utslagen av utmattning idag igen med en rygg som gör så ont. Jag har bränt mig något rejält 🙁 Tänk er att ni har ett sår, ett stort sår som täcker hela överryggen och som någon sedan häller salt i…. AJ, jag kan knappt röra mig och att ligga på rygg är inte att tala om. Det svider som bara den, måste alltid tänka på vilka rörelser jag gör med ryggen och att låta älsklingen smörja in ryggen med Alovera gör så att det bränner som in i helvete. Som att någon ryckt av det översta hudlagret. Jupp jag brände mig så allvarligt 🙁 Jag har redan börjat fjälla lite så tror det är därför det svider så mycket men ska fortsätta smörja in oavsett hur mycket det bränns och svider, för jag kan inte ha det så här 🙁
Unnade mig därför lite shopping från Zalando för att trösta mig själv i denna smärta, vill ha ett till par stövletter men den sortens klack jag gillar, ni vet när den smalnar av mot marken, den sortens klack är skönast 🙂 Hittade ett par på Zalando som sagt som jag klickade hem, plus en BH, hoppas de sitter bra 🙂
XT111N009-Q11@5