Hemma! :)

Hej hej hej 😀
Nu är jag hemma igen från min lilla Barcelonatrip med Ava och det är faktiskt så skönt att få vara på hemmaplan igen 🙂 Borta bra men hemma bäst som man brukar säga ^^ Vi har haft det jättebra där i Spanien med sol, värme, goda drinkar och en sönderbränd rygg (aj aj aj, det gör svinont haha 🙁 ) Ber om ursäkt för att bloggen blev lidande under dessa dagar, ville verkligen blogga för er men när man inte har något wifi utanför hotellet, och när man inte hinner blogga när man är på hotellet då man har annat att tänka på så blev det lite dött tråkigt nog. Men ska ta igen det från och med idag med att skriva ihop en massa inlägg för er från dessa dagar 🙂 Men först ska jag in till stan för att fixa mina naglar så det blir fina och hela igen, tror jag ska göra dom i någon ljuslila färg denna gång 😀
Ha en toppendag fina ni, det är ni värda! <3
20150806_124049-1
20150806_124037-1