Bokat Barcelona!!

Oj, det här inlägget har legat i utkast högen under ett bra tag nu, haha skrev detta inlägg i början på juli tror jag men då det blev strul med pengarna som drogs så publicerade jag aldrig det haha 😀 Oj oj va ni har missat dårå, för vi har ju bokat resan till Barcelona!! 😀 Yeey! Nu ska min och Avas weekendresa till Barcelona äntligen bli av i början på augusti, efter mycket strul haha. Mellan den 1 och den 5 augusti så kommer vi njuta av sol, bad, goda drinkar, nya och intressanta matupplevelser, shopping, nattliv, en ny stad och bara ha det så jäkla underbart. Gaaah är så taggad och längtar till augusti nu, inte långt kvar då det faktiskt bara är 1 vecka och 1 dag tills vi åker, det kommer bli en otroligt välförtjänt resa med tanke på hur mycket jag har jobbat nu de senaste månaderna och framförallt nu i juli 😀
Vi kommer bo på Barceló Sants som är ett väldigt modernt och lite hitech hotell (om man ska gå efter bilderna) så det är lite coolt och det kommer bli så himla bra 🙂 Wooo Barcelona, soon here we come!!
barcelona