Thursday

Hej hej ^^
Har lite bristande inspiration när det kommer till att namnge mina inlägg just nu haha Ibland är det ju lite svårt att komma på något catchigt och fyndigt att ge som rubrik, ibland står hjärnan lite still ^^
Är i alla fall påväg till jobbet just nu för att jobba ett 13-20 pass efter att ha gått runt på stan lite nu på förmiddagen. Har varit på ett spännande möte nu vid kl 10 som jag hoppas går hela vägen men mer tänker jag inte säga utan ni får veta när jag vet till 100% hur det blir 🙂 Vilken teaser jag är 😉
Då jag som sagt hade lite tid att fördriva innan jobbet så hade jag det lite kul med att kolla runt i några butiker, mest för att se vad jag kan köpa när jag får min lön imorgon och även för att jag inte hade så mycket annat att göra haha ^^ såååå vad tror ni händer…? Jo jag shoppar, skärpning nu Emilia, du ska ju till Barcelona snart! Haha Det var inte planerat men jag tänkte ”va faan, du hittar ju så sällan saker så unna dig nu”, så jag unnade mig och är nu ytterligare en blus rikare och en kjol fick jag med mig, weeey! 😀 Ska visa er det jag köpte lite senare för nu ska jag strax börja jobbet ^^ ciao!
20150723_125213-1
20150723_125207-1