My New Shirt

Med lite diskreta prickar på ^^ Tycker det ger en lite snygg look att den inte bara är helt enkelt ljuslila (fast den är kanske mer åt det ljusrosa/vita hållet ^^), utan att med lite extra uppmärksamhet så ser man att det händer något 🙂 En fin bas skjorta ^^
Men hur mår ni idag? 🙂 Tycker ni inte också att luften känns ganska så tung idag, som att värsta ovädret kommer dra in över Stockholm med regn, rusk, åska och blixtrar, eller det kanske redan har gjort det haha jag märker ingenting när jag står här inne på jobbet haha 😀 När jag står i min lilla grotta ^^ Jag jobbade som sagt idag, det var bara ett kort pass på 4 timmar så ingen fara, den tiden bara flög iväg, men tror jag ska träna lite nu faktiskt 🙂 Har sån träningsvärk i min rumpa efter benpasset i fredags haha shit det känns verkligen rejält, jag tror nog helt klart att mitt nya sätt att göra utfall på gjorde vad den skulle. Att köra sönder mina baksida lår och rumpa, men me like it ^^
Vad ska ni hitta på idag mina finisar? 🙂 Ta vara på dagen och stunden ni har nu för ni vet aldrig hur morgondagen kommer bli <3
20150719_151809-1
20150719_151822-1