Cardio

Kände mig inte så speciellt taggad på att träna så hårt idag med styrka och tunga vikter, så jag körde ”bara” på med en massa cardio istället, men det är minst lika bra och viktigt, helt grymt faktiskt 🙂
Körde därför på med 1 timme på crosstrainern följt av ca 20 minuter på löpbandet. Tanken var att köra på med även 1 timmes powerwalk på löpbandet men då tv3play inte ville samarbeta så jag inte kunde få se på mitt Masterchef Canada så blev jag så irriterad att jag var tvungen att gå av haha Så blir det ibland när man tränar, man känner så mycket så därför ska man följa sina känslor i kroppen och sluta med sitt pass när man känner för det. Onödigt att träna irriterad, anser jag i alla fall ^^
Fick lite shopping gjord på jobbet också innan jag hamnade på gymmet, IGEN!!, jag får seriöst aldrig nog haha men det blev bara en sak som jag får visa er sen, det är en ljusorange skjorta 🙂 nice ^^
20150719_165837-1-01