Mandarin City

Det blev en spontan middag inne i stan denna kväll haha 🙂 Jag och älsklingen hade tidigare planerat att äta buffé idag med 2 av älsklingens kompisar men efter mycket velade fram och tillbaka från deras sida så blev det först inte av så vi tänkte att ja då stannar vi väl hemma då. Men sen så hörde dom av sig igen och sa att plan 1 fortfarande var igång så vi bytte om, fixade oss lite snabbt och åkte in till Mandarincity (tror stället hette så haha en kinesisk restaurang på sveavägen med buffé 🙂 ) för lite snabb middag tillsammans, så trevligt 🙂
Åt såklart av buffé för att få mycket valmöjligheter som passar min beslutsågest med mat så jag tog lite smått och gått som sushi (mums), lite friterat, lite thaigryta och nudlar med kött. Lite äppelkaka fick jag även i mig ^^ Men tycker ni inte också att det egentligen är lite dumt med buffé för när man väl ska börja hugga in på all mat så äter man ju ändå inte så mycket, men möjligheten att själv välja mellan lite olika rätter gör ändå att det är värt det ^^ Så efter lite trevligt sällskap och god mat så är vi nu hemma hos älsklingen igen, ska snart sov då jag ska upp och jobba imorgon men en liten stund till kan jag vara uppe ^^
20150718_192229-1
20150718_200819-1