Planera Nytt Utseende

Hej Hej ^^
Oj, idag som man lite längre än igår, men det var så skönt och jag kommer behöva denna vila för en kommande intensiv jobbperiod som väntar (japp återigen så blir det att jobba många dagar i sträck, 9 dagar för att vara exakt) så jag passar på att sova ut och göra saker som inte är så ansträngande 🙂 Så idag blir det lite fortsatt småfix med mitt projekt, leta inspirationsbilder inför en headerfotografering jag ska ha med Lotta någon dag framöver, skapa matscheman eller snarare ge mig själv tips på bra mat och mellanmål att äta nu när man tränar och sen ska jag bege mig ner till SATS igen för att köra ett till pass, tror det blir rygg och biceps idag 🙂
Efter mitt träningspass igår så åkte jag in till stan för att möta upp Lotta för en snabb liten fika för att prata och umgås lite. Vi satt på Espresso House vid Hötorget där jag tog en blåbärs & vattemelon frapion och en bagel med ägg och bacon, en lite konstig och rolig kombination på bagel när det låg en hel omelett på brödet haha Gott var det i alla fall 🙂 Vi satt bland annat och pratade om bloggen och lite förändringar vi ska genomföra, ett nytt utseende ska vi ta fram så vi ska få till en liten fotosession om ett tag, så därför ska jag leta inspiration till vilket sorts utseende jag vill ha 🙂 Vad tror ni skulle passa till bloggen? Enkel, livfullt, mycket som händer på bilden? Kom gärna med tips 😀
DSCN0638
DSCN0636