Dagens Agenda

God morgon my sunshines ^^
Så himla segt att vakna redan vid halv 9 på sin lediga dag när man egentligen vill sova ut haha Men det är väl ändå bättre att vakna tidigt så man får mycket gjort än att sova bort halva dagen 🙂 Det gäller att vara effektiv ^^ Då är det väl ändå perfekt att vädret är lite halvtrist som det är idag, då känns det mer okej att sitta inne med datorn i knät för att få lite jobb gjort hihi ^^ Jobbar som sagt med ett nytt projekt, eller nytt och nytt är det inte direkt, utan det är mest att jag har haft svårt att veta vart jag ska börja och hur jag ska göra för att ta det vidare, men nu tror jag att med hjälp av min lillebror att vi har hittat en väg som verkar bra, så ska pyssla lite med det 🙂 Skriva listor och annat som berör grunden 🙂 Sen kanske det blir lite nätshopping då jag verkligen vill fortsätta bygga min färgglada/mönstrade/snygga/klassiska/lite galna garderob, men även för att det kliar i mina shoppingfringrarna (samt att jag tror jag har hittat en sån shortskjol jag vill ha, om den sitter bra ^^), träffa Lotta för en fika eller något i stan och men det bästa av allt… JAG SKA FÅ TRÄNA IDAG!! (mer om det sen ^^)
131118_mondays.001