Soliga Lediga Dag

Kunde man ha fått ett bättre väder på sin lediga dag? 🙂 nja jag tror nog inte det haha känner mig riktigt sommarready med shorts och linne idag och humöret är på topp 🙂
Idag så är planen att fixa mina naglar igen, yeey, men den här gången ska vi ta bort mina akrylnaglar och ersätta dom med gele istället för att se om den nagelmetoden passar mig och mina naglar bättre då akrylen släpper så snabbt. Så det blir en lite längre nagelsittning idag men jag tror resultatet kommer bli så bra så 🙂 Kommer nog även lägga ett rosa nagellack på, bara rosa den här gången utan några av mina envisa detaljer på haha jag vill hålla det enkelt, snyggt och sommarfräscht för en gång skull 🙂
Efter det så blir det lite mys med älsklingen med bio och någon drink, eller vad vi nu väljer att hitta på ^^ Ha en underbar sommardag, kram kram
20150703_111640-1
20150703_111635-1