Blue & Red

In a wonderful harmony 🙂 Det här är min shopping från i måndags (mycket shoppinginlägg nu haha 😉 ) och jag är så nöjd och glad över att det börjar bli lite färg i min annars mörka garderob 🙂 Något har ändå hänt med mitt shoppingtänk, i alla fall när det kommer till färg ^^
Det blev en mörkblå, men ändå intensiv blå blus från Mango. Älskar verkligen blusar haha vet inte varför men det är nog den avslappnande, kvinnliga och klassiska stilen jag gillar, men även att man kan använda en blus både till vardags och fest beroende på hur man stylar det 🙂
Sen blev det en ljusröd, kanske lite åt det oranga hållet, tunn kavaj från Salt som verkligen var dösnygg på. En riktig färgklick i min garderob som kommer passa utmärkt under sommarkvällarna (om det blir sommarväder någongång), och även för att liva upp gråa höst och vinterdagar 🙂
20150624_174321
20150624_174255