Så Avslappnande

Hej hej ^^
Är det någon mer än jag som också tycker det är så avslappnande och en lugn egentid att åka buss? 🙂 haha Jag tycker det är väldigt skönt faktiskt, man bara sitter där i lugn och ro medans man tittar ut genom fönstret och är själv med sina tankar. Jag tar vara på den busstiden och kollar varken telefonen eller gör annat som tar tid från att bara vara. Ibland har jag tom blivit lite ledsen när man kommer fram till sin station, för då tar den lugna stunden slut och man måste bli aktiv igen haha Jag har konstiga saket för mig ibland ^^
Idag är det i alla fall måndag och det innebär jobb fram till stängning, hoppas dagen går fort då jag fortfarande är lite trött sen helgens festligheter haha Annars har ni ett läsvärt inlägg som dyker upp ikväll, som handlar om att tänka innan man talar, något som jag tror tilltalar endel på både gott och ont. Missa inte det 🙂
20150615_120207