Nya Skor = Skavsår

Hejsan Hejsan 🙂
Ja då har minstingen blivit stor, han har vuxit upp så fort och det känns som att han bara under de senaste månaderna har gått från att ha varit en ung liten pojke till en vuxen och mogen man. Man kan ju inte annat än bli så stolt som storasyster 😀 Inte nog med att han tog studenten igår och kom hem kl 5 på morgonen idag efter att ha haft sin efterfest med sin klass/skola hela natten lång, utan idag gör han även sin första långresa utan familijen, han ska nämligenockså till Japan, Tokyo. Det kommer bli så otroligt kul och en fantastisk upplevelse för honom då han älskar japan och även är grym på det japanska språket 🙂 Du kommer få det så kul därborta, njut nu av dessa 2 veckor i mangans land 😀
Ska berätta om firandet och visa ala bilder sen (fotade bara med min nya kamera och då jag fortfarande inte förstår hur man kopplar wi-fi:et med sin telefon så kan jag inte föra över till mobilen. Måste gå till en butik och fråga om hjälp haha ^^), så ni för vänta lite med det inlägget och jag lovar att det inlägget samt alla andra inlägg jag har liggandes i Utkast mappen ska publiceras, vänta bara lite till haha 🙂
Annars så köpte jag ett par nya skor på jobbet i tisdags, ett par svarta tygskor som har gett det klassiska skavsåret på hälen, aj aj aj 🙁 Det känns inte så mycket när man väl går runt endel för då har man värmt upp det lite, men när man stått stilla ett tag och börjar gå lite, aj då känns det haha Hoppas jag kan gå in dom lagom tills Summerburst imorgon, för planen är att ha just dessa skor på mig, annars blir det skavsårsplåster för hela slanten haha 😀
20150611_143138