Fin Inför Studenten

Ja alltså inte min student, den tog jag för 5 år sedan (hej gammal haha) men idag tar min älskade lillebror sin student 😀 Så nu på morgonen såg jag till att fräscha upp mina naglar inför dagens festligheter med en fin babyblå färg som fadear in till en mintgrön färg på ringfingret och lillfingret 🙂 Vi kände för att komma bort från mina glitterdetaljer som har blivit en vana för mig och valde då att kombinera två färger istället som smälter bra ihop 🙂 Så det är en ganska diskret kombination men jag gillar det, ser så fräscht ut ^^
Känner mig så nöjd då dom både är kortare, vilket underlättar mitt jobb och livet i allmänt då dom har varit lite i vägen när dom varit så långa, sen att dom även har fått en ny snygg färg. Sommarfräscht 🙂
Men nu blir det snabbt hem för att fräscha upp sig lite, byta om sen bege sig till Birgers skola för att se honom springa ut 😀 Sjung om studentens lyckliga daaaaaar… ^^
20150610_112220
20150610_112201