Vilket Är Mitt Nya Gym!?

Ni kanske har märkt att jag inte är på ett gym och tränar på morgonkvisten längre? Eller ja, i alla fall sen förra tisdagen haha 🙂 Men det är så att min gymkort på SATS har gått ut!!! 🙁 Buuhuuu vad ledsen jag är, jag som gillade SATS Odenplan så himla mycket men jag tycker ändå det är lite väl dyrt att träna på SATS när i princip allt som finns i deras gymavdelning finns på alla andra gymkedjor. Vilket innebär att jag är på jakt efter ett nytt gym att spendera mitt kommande år på 🙂 Frågan är bara vart… hmmm…
Jag kräver egentligen inte så mycket nu när jag ska välja gym, men något jag ändå prioriterar är att dom öppnar senast kl 6 så jag kan träna på morgonen, samt att lokalerna känns trivsamma, har stor yta, känns ljust, fräscht och som har allt uppdelat så man vet vart man hittar vad. Sen självklart ett välsorterat gymutbud med både fria vikter och maskiner, och helst kanske två exemplar av varje maskin så det inte blir köer. Några intressanta pass samt bra omklädningsrum. Det är det jag är ute efter, samt bra och prisvärt såklart 🙂 Funderar på att kolla in Friskis&Svettis inne i stan i alla fall, det är det alternativet jag har so far, sen får jag se vad mer jag kan kolla in 🙂
Har ni något tips på ett bra gym inne i Stockholm city som har bra priser, öppnar vid kl 6, har bra lokaler och utbud? 🙂 Tipsa i kommentarerna, yeeey 😀
vilket gym