Träningsvärk I Rumpan

God morgon 🙂
Hur gott har ni sovit inatt på en skala mellan 1-10? 🙂 Jag hoppas den ligger på runt 8 eller uppåt så att ni känner er pigga och fulla med energi denna onsdag, tyvärr så blev det dåligt med sömn för mig inatt, igen 🙁 Förstår inte varför då jag var så dödstrött i både kroppen och huvudet efter mitt långpass igår, men jag vaknade till lite då och då under denna natt med och sen vaknade jag kl 5 och hade svårt att somna om. Tror det beror på att solen lyser in i mitt rum på morgonkvisten, och värmer på. Måste få upp en gardin.
Inte mycket att göra åt, men idag blir det jobb igen, dag 2 av 10 men även dag 3 av 30 av min utmaning, och det känns 😀 Speciellt i baksida lår och rumpan, yees, precis i det området jag villö att det ska ta lite extra och kännas 🙂 Ni kanske förstår varför jag lade in så många ben/rump övningar i utmaningen, busted Emilia hihi 😉 Men en snygg rumpa och snygga ben är något att dreggla efter, det tycker i alla fall jag ^^
Idag blir det inte lika många timmar på jobbet som igår, bara 8 denna gång fram till kl 18, då ska jag hem och skriva ihop lite fler inlägg för er samt förbereda en outfit inför morgondagens studentskiva som är för min lillebror 🙂 Lillplutten har blivit stor 🙁
2015-05-27 10.06.58<