Resväskan Är Packad

Nu känner man av det, nu är det nära och snart sitter vi på planet först mot Helsingfors för att sedan byta flyg till Tokyo, snart är vi där igen och det är så härligt 😀
Men jag känner mig nöjd över min packning, jag har dubbelkollat att jag har med det jag behöver och har slängt ner allt så fint i min resväska, har bara lite saker kvar att stoppa i men det är sånt jag måste använda imorgon bitti som mitt smink osv, men annars är allt nerpackat, skönt att ha det avklarat 🙂 Det enda jag ska göra nu är att hoppa in i duschen för att skrubba och raka benen, funderar på om jag ska tvätta håret också eller om jag ska göra det imorgon bitti…. <strong>hmmm kanske lika bra att göra det nu just in case jag känner för att sova lite längre än tänkt imorgon, det låter som något jag skulle kunna göra 🙂
Juste, jag mötte även upp Ava idag efter jobbet för att ha en snabb liten aw tillsammans på Oleary´s för att hinna snacka en massa innan jag åker, vi har en del saker att planera och fixa inför sommaren när jag kommer hem igen men det kommer bli så kul, som att vi funderar på att tälta i Göteborg. Japp, haha det har vi fått ett ryck för att göra 😀 Stört kul ju 😀
Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa min annanassallad som jag har suktat efter hela dagen, mums 🙂
2015-05-03 22.45.17