Min Jakt På Solbränd Hy

Då jag har dåliga skandinaviska pigment så har jag väldigt svårt att bli brun, jag kan ligga och pressa varje dag en hel sommar och få lika mycket färg som en person brukar få efter bara 1 vecka. Det vill säga, det är ingen idé för mig att ens försöka sola, det tåget har redan gått 🙂 Men då är det tur att det fins fuskprodukter så man kan få fram lite färg på ett skonsamt och någorlunda snabbt sätt, men med lite ansträngning från sin sida.
Så igår provad jag en Self-Tanning Mousse från Kicks egna märke för att se om snabbtorkande mousseform kunde vara något för mig. Då jag har dåligt tålamod så ogillar jag när det är kladdigt i flera timmar efteråt, snabbt ska det gå haha så därfö lät denna BuS:en lovande 🙂
Den här moussen är färgad så att man enkelt ser vart man har applicerat krämen och enkelt får ett jämnt resultat, den torkar väldigt snabbt så det gäller att inte vara allt för seg när man smörjer in sig för då är risken för fläckar stor, vilket inte är så snyggt. Vad jag även märkte så verkar den vara doftfri, eller i alla fall inte ha en allt för skarp Brun-utan-sol doft som man alltid irriterar sig på haha, så det är ett plus 🙂
Till en början så tyckte jag att den här produkten var lovande, jag gillade att det torkade in så snabbt och att moussen var så lätt, luftig och det var kul att man såg en liten färgförbättring på en gång. Jag ger er tipset att applicera moussen med en applikatorshandske, då undviker ni färg på händerna och det är mycket lättare att få ett jämt resultat utan ränder då 🙂
Färgrn blev helt okej, jag applicerade två lager och man fick en lätt solkysst look som genast gjorde en fräschare, meeen (nu kommer menet haha tänk er Tony Irving i Let’s Dance när ni läser det meeen 🙂 ), allt såg bra ut när jag gick och lade mig men när jag vaknade nu imorse så var allt fläckigt, det var märken från mina händer, från när benen har legat emot varandra osv och det såg liksm smutsigt ut. Stort minus! 🙁 Blev så orolig och tänkte, ”Shit, nu kommer jag se fläckig och smutsig ut i Tokyo, kul liksom”, men det positiva i detta missöde var att det enkelt gick att tvätta och skrubba bort med vatten och en skrubbhandske. Skulle det vara så lätt att få bort denna moussen? Det vet jag inte, men jag tror denna moussen är mer till för att snabbt få lite färg om man ska på någon tillställning eller bara vill bli brun snabbt, så det är inget långvarigt 🙂
Jag ger den i alla fall 2/5 poäng då den var lättapplicerad, var lätt att se vart man har applicerat och att den torkade snabbt, samt att färgen var helt okej. En bra produkt om man behöver bli brun till något tillfälligt 🙂
2015-05-03 10.57.20
2015-05-03 10.57.33
2015-05-03 10.57.56