Sista April

Yeey god morgon och glad valborg på er 🙂 Vad ska ni hitta på idag, kolla på en brasa, vara med vänner, familj, festa, åka till Uppsala, göra ingenting och se denna torsdag som en vanlig torsdag? 🙂 Oavsett vad ni vill göra så ska ni göra det ni vill, det finns inga måsten med idag och då valborg väldigt lätt blir överskattad och inte alltid blir som man tänkt med sina storslagna planer så är det ändå bäst att göra det du verkligen vill, då kommer det bli en bra dag 🙂 För min del blir det jobb fram till kl 16 idag, sen efter det blir det att åka hem till älsklingen för att kurera och fortsätta planera inför Japanresan på måndag. Då jag fortfarande känner mig sjuk, förkyld, så vill fokusera på att bli så frisk som möjligt tills på måndag 🙂
Jag hoppas ni får en helt underbar dag fylld med glädje! KRAM!!
2015-04-30 08.45.02
20150430_082352