Dr.Rescue For The Rescue

Alltså mina läppar är så torra att dom har börjat svida, det har liksom bildats en torr cirkel som följer läpparnas konturer och man verkligen känner hur läpparna är intensit röda just pga att man återfuktar dom med sitt saliv så mycket man kan för att dom inte ska vara torra som sandpapper. Vilket är ett big no no för det gör ju bara saken värre haha, men i saknad av lipsyl, what to do 🙁 Så, då jag ändå var i behov av en ny foundation så passade jag på att köpa ett Dr. Rescue lipsyl som alla tydligen älskar just nu, de där Babylips från Maybelline, färgen jag valde var inte den mest smickrande haha men då det bara fanns 2 stycken att välja mellan och då det inte stod något om att just denna BabyLips skulle ha färg, så tog jag den 😀 Bättre än inget, mina läppar blir förhoppningsvis härligt mjuka av det och det är det som räknas! Köpte även en foundation som sagt, jag avvaktar med min favorit jag har just nu, min Dior då den är rätt dyr, så det fick blir en billig från MaxFactor, Facefinity. Är dock osäker på färgen, tog det som såg mest okej ut men jag tror det går bra ändå, bara att täcka över med brunpuder annars haha 😀
Foundation: MaxFactor – Facefinity, All Day Flawless, SPF 20, Color: Sand
Lipsyl: Maybelline, BabyLips, Dr. Rescue
20150424_200045-01
2015-04-24 20.34.21-01