Bara 2 Veckor Kvar

God morgon underbara läsare 😀
Äntligen så är det måndag igen för ni vet ju vad det innebär vid det här laget: jaaa men självklart, det innebär ju en nystart, en liten spark i baken att ta tag i det där som du ständigt har skjutit på. Måndagar är perfekt för det, då är du förhoppningsvis utvilad efter helgen, hungrig efter utmaningar och är laddad med ny energi inför veckans alla dagar, då är det bra att utnyttja fördelen med just måndagspeppen 🙂
Jag har fått min dos av måndagspepp då jag precis har avslutat mitt morgonpass för idag, det blev kondition för hela slanten med 1 timme på crosatrainern, 30 minuter powerwalk plus min obligatoriska gynstol haha den gör jag alltid oavsett vilken muskelgrupp jag kör 😀 Det beror nog på att jag inte kan göra mina squats varje dag, som jag egentligen vill, pga mina knän så jag väger upp bristen på den bästa rumpövningen med att göra gynstolen för insida samt utsida lår så ofta jag kan 🙂
Annars då? Jo juste, nu är det på pricken exakt 2 veckor kvar tills jag och älsklingen åker iväg till Japan, Tokyo i 10 dagar 😀 Iiiihhh jag längtar så mycket 🙂 Men då är bara frågan, vad ska man ha med sig? Hmmm 🙂
2015-04-20 10.06.30