En Sur Drink

Heeej!
Hur har ni det denna härliga fredagskväll? 🙂 Jag hoppas ni gör det ni vill göra, det som gör er glada och som enligt er är en rocking friday night, då kommer ni få en härlig start på eran helg 🙂
Jag har spenderat min fredagskväll tillsammans med härliga Nathalie på Skybars motsats – Groundbar (haha ser ni vad jag gjorde där haha 😉 Det fanns inga lediga platser på SkyBar så vi satte oss på nedervåningen istället, groundbaren… haha en lite fyndig ordvits ^^) där vi satt och pratade en jädrans massa haha. Till det så drack vi en varsin apelsindrink som smakade lite syrligt sött, lite som något godis man åt när man var yngre. Kommer inte ihåg vilken, gaaah, men för varje klunk så kändes det som att man åt på det, var det kanske ett sånt gult, lite knottrigt tuggummi man alltid köpte för 1 kr i en automat utanför mataffären? hate it when a tasty drink does that to your mind, oh the childhood memories 😀 God var den i alla fall, fick lite nostalgitankar, eller ”en känsla av att dricka drinken ur en annanas, med ett drinkparaply på en sandstrand” som Nathalie så härligt beskrev sin upplevelse av drinken, jag gillar bådas synvinklar haha 😀 På onsdag ska vi ses igen för en fika och kanske lite fönstershopping/sista-minuten-shopping-inför-japanresan, för då ska jag även bli intervjuad inför hennes C-uppsats, kul och lite pirrigt 😀
2015-04-17 22.41.32
2015-04-17 22.41.46
2015-04-17 22.41.57
2015-04-17 22.42.10
2015-04-17 22.42.21