Gör Som Jag – Skriv En Bucket List

Ja men låter inte det awesome? Bara skriva en lista med allt du skulle vilja uppleva, upptäcka, prova på och lära dig innan du ska grävas ner i jorden. En lista med dina to-dos 😀 I mina ögon är ingen punkt för dum eller för omöjlig, om du vill göra det så är det helt amazing och bara du ger dig faan på att få göra det, ja då gör du det möjligt. Det är trots allt bara du som kan se till att allt på din lista bockas av genom åren, för vill du det så går det! Jag anser även att ingen punkt ska eller bara ”kan” uppnås vid en specifik ålder, det är trots allt bara en siffra och hela livet ska vara fyllt av nya upplevelser, oavsett om du är 21 eller 51. Du kan uppleva allt precis när du vill i livet, så enkelt är det, det är din lista därför är det även inom din tid som listan ska bockas av. Åk faan på en roadtrip när du är 45 år, det är ju bara coolt, så se inga begränsningar, den bucket list är bara din!
Jag har redan skrivit ner en massa jag vill göra på min bucket list, men det är faktiskt lite svårt att komma på saker bara sådär, man kommer ju på allt eftersom 🙂 Men än så länge så står bland annat en roadtrip genom USA, åka på en surfträningsresa, hoppa fallskärm samt att äga/ha en riktig walk-in closet med på listan 😀 Det där var bara några punkter, har ett helt A4 fullt med saker och den listan kommer fylla många A4 med tiden 🙂
Har ni börjat skriva en bucket list och vad har ni isåfall för punkter på eran? 😀
2015-04-16 15.19.49