Vad Hände??

Jag har absolut ingen aning vad som hände men när jag skulle rätta till mina byxor idag så sa det bara ”smack” och sen ser jag hur halva akrylet på min vänstra pekfingernageln flyger av…. Ehh vaaaah? 🙁 Hur hände detta? Det är inte ens tippen på nageln som flög av utan akrylet som satt på nagelplattan bara bröts, bara sådär, crackbomb liksom…. varför? Den satt ju inte ens löst 🙁 Så nu ser det lite komiskt ut, fast inte så fult då det ser lite ut som att jag har lite ljusrosa nagelplatta med en blåtipp nu istället men jag stör mig på det ändå haha Tur att jag ska till Jeanette igen på torsdag så jag kan få hela naglar igen, då blir det att korta ner naglarna till halva längden av vad jag har nu, ge dom en nude/beige nyans med någon snygg detalj 🙂 Har hittat en inspirationsbild jag tänker visa henne så får vi se hur det blir ^^
2015-04-03 18.24.55
2015-04-03 18.25.11