En Intensiv Morgon

God morgon 😀
Nu har jag precis avslutat ett rejält jäkla pass på gymmet som har lämmat mig helt slut i kroppen, jädrans alltså haha 😀 Intensiteten på passen har verkligen ökat då jag idag har betat av 2 konditionspass och ett styrkepass. Vilken bra morgon eller vad säger ni? 🙂 När jag börjar lite senare på jobbet så tycker jag det är skönt att passa på att unyttja timmarna på gymmet och kötta på rejält med ett långpass med mycket kondition och styrka, för att chocka kroppen lite med högre intensitet ibland 🙂 Började med spinning idag igen på 45 minuter, följt av styreträning för biceps, rygg, mage och lite baksida, rumpa och insida lår, och 1 timmes powerwalk efter det 🙂 It feels so fucking awesome!!
Jag har även tänkt väldigt mycket på att jag ska ta bilder när jag gör mina övningar så att jag kan tipsa, hjälpa och visa er hur övningarna går till och så att ni vet vad för övningar jag pratar om när jag t ex. säger gynstolen haha 😀 Ska se till att dra med mig någon som får agera fotograf, någon som vill gå upp och träna tidigt? 😉
2015-04-02 10.36.56
2015-04-02 10.36.39
2015-04-02 10.36.23

/ Emilia

You may also like

1 kommentar

  1. Ja det skulle vara jättebra.
    Du är så bra, jag väntar alltid på dina inlägg. Ha en trevlig påsk