Nu Höjer Vi Växeln

Ja nu jäklar, nu har något vaknat till liv inom mig när det kommer till träningen för nu börjar mitt jäkla anamma komma fram 😀 Jag har höjt växeln märker jag, jag kan öka vikterna, jag orkar mer, blir starkare och jag ger mig själv mer motstånd när jag kör min kondition. Resultatinriktade Emilia har nu kommit fram och nu jäklar ska ännu mer förändring ske! Jag bryr mig inte av vikten, inte ett dugg, jag kan väga 80 kg for all I care, utan det viktiga för mig är det jag ser i spegeln. Jag ska tighta till mig och jag märker att jag är på god väg dit, att jag själv börjar se det är ett stort steg och innebär att jag är påväg i rätt riktning, men jag ska höja växeln lite till. Jag ska ta ut mig ännu mer för jag vet nu att jag fegar lite, kör på i min comfortzone och det är lite slöseri med tid (fast ingen träning är slöseri med tid, all form av träning som blir gjord är bra, glöm aldrig det!) Så att öka upp träningsintensiteten 1 till 3 snäpp och att fortsätta äta bra kommer bli skitbra 😀
Körde på biceps, rygg, mage och kondition idag, det gick skitbra så känner en rejäl stolthet över mig själv och hur min prestation har förbättrats, det ger ett enormt glädjerus 😀 Denna fredagen kunde inte ha börjat bättre, nu känner jag mig redo för allt dagen kommer föra med sig ^^
God morgon på er, jag hoppas innerligt att ni har fått en awesome start på dagen, om ni inte har det så har ni en hel dag på er att vända det dåliga till det bästa. Ge dig själv en massa styrka och egenkärlek så kommer du ta dig igenom dagen med ett leende!
2015-03-27 10.19.09
2015-03-27 10.19.25
2015-03-27 10.19.36