Nätshopping

Det blev inget event idag, pga av tidsbrist eller vad man ska säga så kände jag att det blev lite onödigt att åka in så vi valde att boka in en afterwork till helgen istället, det kommer bli trevligt 🙂
Men det blev lite shopping ändå, lite nätshopping för vet ni vad? Jag hittade en shortskjol/kjolshorts 😀 Alltså happy känslorna som blossades upp inom mig var enorm, har nog aldrig blivit så glad över att ha hittat något klädesplagg haha 😀 Var inne på Zalando när jag ramlade över denna lilla skapelsen, den ser nästan likadan ut som den som fanns på Zara för ca 1-2 år sedan, men med en extra touch med dragkedjorna. Jag tror den kommer bli väldigt populär i min garderob, längtar tills jag får hem den så jag kan få skapa alla olika outfits och looks jag byggt upp i huvudet, longing for it!
EV421S00P-Q11@12

2 Comments

 1. Snyggt! Håller med din mamma om att du passar i kjol/shorts! Betydligt bättre shopping än Coachella som jag kollade in på nätet, mycket magtröjor och genomskinliga plagg samt fransar… Undrar när den trenden ska dö ut, den har pågått tillräckligt länge nu.

  Kram

  • Haha jasså 😛 då får jag börja gå mer i kjol och klänning då ^^
   Jag vet, jag såg det också, verkligen inte min stil alls :/ Det är som du säger, när ska den trenden dö ut ^^
   Kram