Rumpan Börjar Ta Form

Ja jäklar vad nice alltså, min älskling sa igår att min rumpa börjar ta form och kommer närmarr den där squatrumpan jag vill åt och det gjorde mig så himla glad 😀 Äntligen börjar det hända grejer och allt evigt squatande (även fast jag inte har gjort det på länge pga mina knän), allt pressade i gynstolen och alla övningar jag gör för kroppen överlag börjar finally visa sig 😀 Yeey go me, go me! Jag ser ju inte sånt själv, jag är fortfarande blind för resultaten och tror jag ser likadan ut som för 2 år sedan och märker inte av någon stor skillnad, men när folk säger att jag har förändrats så blir jag så jädrans stolt över mig själv 😀 All tid jag spenderar på gymmet är så värt det, älskar verkligen att jag började älska att träna, det är det bästa jag gjort i mitt liv. Träning = Mitt hjärta <3
Fokuserade bara på kondition idag då jag inte visste vilken muskelgrupp jag kände för att köra, så valde crosstrainern i 1 timme följt av en powerwalk på 30 minuter och mage efter det, ett awesome pass, det känns grymt i kroppen just nu 😀
Ett glatt god morgon till er, hur börjar ni er morgon idag? 😀 Se glädjen i allt idag så kommer ni märka att ni kommer skina som solar, kram <3
Ni ser nog inte rumpan så bra på bilden men ville lägga upp den ändå haha ^^
2015-03-17 10.08.26
2015-03-17 10.10.01