Nya Träningskläder

Igen haha jag köpte ju ett par nya träningsbyxor redan under förra veckan men då man behöver ganska många träningskläder att variera mellan då dom snabbt svettas ner, så köpte jag lite idag 🙂 Ett par svarta tights från Soc som kändes rörliga och hade en bra midjehöjd (ogillar när man riskerar att visa stjärten eller myntinkastet om man gör en övning haha) och en rosa topp från Nike som jag redan har två av i svart och lila. Jag gillar verkligen Nikes tröjor, passformen är så skön d0 dom är stretchiga, håller inte på att korva sig eller rullar ihop sig när man gör övningar och dom sitter fint på kroppen så man känner sig fin 🙂
När jag såg dessa så tänkte jag direkt att jag ska ha dom på eventet imorgon, det klickade bara och jag kommer känna mig så snygg i kombinationen rosa & svart, det kommer se bra ut på bilderna sen haha 😀
2015-03-13 19.59.24
2015-03-13 19.59.03