Att Springa Är Jobbigt

Gooood morgon darlings 😀
Är påväg till jobbet nu efter att ha kört ett intensivt pass på gymmet, biceps, rygg, mage och kondition blev det så kroppen känns sådär härligt utpumpad just nu 🙂 Jag kör faktiskt inte så mycket bicepsövningar längre, utan fokuserar mest på ryggen istället då bicepsen även är inkluderade där, smidigare så haha 🙂
Försökte mig på att springa på löpbandet idag igen men det är faan jobbigt, jag lyckas aldrig få upp konditionen och idag var det en pina att orka med de 10 minuterna jag hade satt upp som mål. Usch, löpning är verkligen inte kul så jag funderar på att kanske köra crosstrainer som kondition under ett tag, förnya mig lite så att det chockar kroppen lite och kanske blir roligare tom. Ja men vi får se vad det blir 🙂
Hoppas ni får en underbar start på er dag, kram!
2015-03-11 09.49.47
2015-03-11 09.49.58