Put On Your Favourite Anthem

Hej Hej 😀 Hur mår ni idag? 🙂 Jag mår bara fint fint, har träningsvärk i mina triceps och har precis ätit upp mina havreplättar jag gjorde till frukost, mums, jag hällde i lite mer vaniljpulver för att få lite mer smak av vanilj och det blev så gott, det måste ni verkligen testa för det är verkligen huuuuur enkelt som helst, jag skrev receptet förut óch det kan ni hitta HÄR!
Är som sagt ledig idag men jag tänker inte ligga på latsidan för det, har en del saker jag vill få klart idag så ska börja på en gång så att jag inte drar ut på det för länge haha, jag känner mig själv lite för väl ibland 😉 Jag ska rensa ut bland mina grejer jag har här hemma hos min älskling, känns som jag har samlat på mig en massa skit rent ut sagt som bara skräpar ner så jag ska städa ut bland min saker och avgöra vad som ska sparas, vad som ska slängas och vad som ska säljas på min loppis jag ska snart ska anmäla mig till. Ska sdan göra en ”to do lista” med saker att upptäcka i Tokyo så att jag och älsklingen har koll på vad vi måste upptäcka och göra när vi åker dit i maj 🙂 Jag ska börja kolla efter nya jobb att söka samt planera veckan men även ta en paus under allt fixande och donande för att ta en skön promenad i det härliga vädret, få frisk luft och rensa huvudet lite 🙂
Det låter som en bra dag, så vad ska ni hitta på för något? 😀