En Härlig Vårpromenad

Ett obligatoriskt måste när man är ledig och när det är vårfeelings ute är att bege sig ut på en promenad i solen (och den jobbiga blåsten idag haha) och bara njuta. Ta på dig ett par bekväma skor, bekväma kläder, sätt på någon grym musik i dina hörlurar och bara gå runt och känn in allt, ha en stund för dig själc och dina tankar 🙂 Det är precis det jag gjorde och det var så skönt, bara andas in doften, våren har en speciell doft som jag har svårt att beskriva, det doftar friskt och när man känner den så vet man att våren är här, så jag har andats och andats under min promenix 🙂 Tänkt en massa har jag också gjort, på allt möjligt faktiskt, onödiga saker som varför vattnet ser vågigt ut på vissa ställen men bryts av med stilla vatten samt viktiga saker som utbildningsval. Jag kom nog fram till många saker som jag får berätta om lite senare för er, teeeaser hihi 😉 Nej men jag kom även på veckans inspirationstema som kommer dyka upp här på bloggen efter kl 19 så det vill ni inte missa 😀
Jag promenerade runt i kanske 1 timme, i en rak sträcka då jag inte känner mig helt trygg i att gå lite hur som helst här i området där älskllingen bor, för om jag gjorde det så skulle jag gå vilse haha och det hade varit lite jobbigt om jag gjorde det, men en rak sträcka funkade alldeles utmärkt även det 🙂 Gick förbi en liten sjö där det var så vackert, tänk att lite klarblått vatten kan göra en så stor effekt ^^
2015-03-10 17.51.02
2015-03-10 17.48.04
2015-03-10 17.48.19
2015-03-10 17.48.36
2015-03-10 17.48.53