Ny Bling-Bling-Ring

Hej och hå, är ni ute i det underbara vädret och verkligen njuter av våren? Om ni gör det så är jag lite avis haha vill också njuta ^^ Istället så jobbar jag på för fullt i Täby Centrum, spanar in det nya sortimenten på Esprit och får hjälpa kunderna på riktigt med råd, storlekar och hjälp att hitta plagg, härligt att få göra det då vi inte har den möjligheten att göra det på samma bredd i Solna 🙂 Kul är det i alla fall ^^
Vad har ni haft för er idag då, dagen är inte slut än så ni har fortfarande tid till att fylla den med det du vill, bara du bestämmer!
Jag hann faktiskt med lite shopping innan jag började, smet in på en söt smyckes & accessoarbutik här i Täby, Claire’s heter den, som såg lite trevlig ut och där hittade jag en ring som var väldigt lik den jag tappade, lite mindre stenar men annars väldigt lik. Jag var bara tvungen att köpa den då jag känner mig så naken om händerna utan någon ring haha 😀 Enkel men ändå fin!
2015-03-09 16.31.07_1
2015-03-09 16.31.22_1