Mot Täby

God morgon, god morgon ^^ Känner ni er happy idag, det är ju lördag så då finns det en anledning att känna lite extra happy feelings i kroppen 🙂 Ni kan få sova ut, laga en brakfrukost ni kan njuta av i timmar i sängen framför en film, ni har inga måsten ni behöver hinna till eller göra klart, ni har en heldag ni kan fylla med precis det ni vill: det är glädje! 🙂
Jag däremot är redan uppe och har ett måste då det är helgjobb som gäller för mig idag, ska jobba i Täby de 3 kommande dagarna så det kommer bli kul 🙂 Man känner sig alltid lite lost när man hoppar in i en annan butik, man är ju van med hur man gör det i sin butik och vart allting är osv, speciellt när butiken i Täby är en ”vanlig” butik (min butik i Solna är en Outletbutik så vi har bara rea) då blir det att tänka lite annorlunda. Men det kommer bli kul 🙂
Så, vad ska ni hitta på för trevligt idag då? 🙂
2015-03-07 09.38.51
2015-03-07 09.39.08
2015-03-07 09.39.20