Birka Cruises

Hej på er, ”säger jag lite halvt skämmigt över att ha sovit som en stock fram tills inte för så länge sedan” haha, men jag var så utmattad och trött igår att jag somnade på direkten, var som en zombie när älsklingens larm ringde imorse och var helt förvirrad haha 😀 Sov alltså till klockan 12 idag, det var skönt och behövdes verkligen 🙂
Är som sagt ledig idag, anledningen till att jag kunde sova som en stock till kl 12, och mina planer för idag är att göra ingenting, jag känner mig lite för orkelös för det. Kanske ger mig ut på en promenad lite sneare då det ändå var behagligt väder ute men annars så ska jag spendera dagen med datorn i knät och få en del saker gjorda.
En sak har jag redan gjort som jag kan bocka av på min to-do lista för idag, jag har bokat en kryssning för mig och min honey med Birka Cruises till den 20e mars 😀 Vi hade det så otroligt roligt på vår Viking Line kryssning att vi helt enkelt ville åka iväg igen, men nu med en annan båt 🙂 Det kommer bli så härligt och kul att få komma ut på vattnet igen och bara ha 22 underbara timmar 😀
5160727