Min Nya Träningsväska

Usch, jag är verkligen helt slut i både kroppen och huvudet, var tom så trött att jag var tvungen att ta en liten powernap på min rast, inte för att den gjorde mig piggare men jag orkade helt enkelt inte hålla ögonen öppna 🙁 Sen så gör benen ont, haha varför körde jag legday så jag längtar att få komma hem till älsklingen och få lägga mig i sängen för att kunna slappna av i kroppen 🙂 Annars så har jobbet gått bra idag, varit endel att göra då butiken äntligen börjar ta form efter flytten från nedervåningen, det börjar bli mer struktur och ordning nu då saker och ting hamnar på rätt plats 🙂
Kom på att jag skulle visa er min nya träningsväska idag, skurken som såg till att mina ringar ramlade ut 🙁 Den är väldigt rymlig, har ett neongrönt foder inuti som gör det praktiskt att lätt hitta det man behöver, har axelband och känns helt okej. Den är köpt på Stadium från märket SOC som har träningsgrejer till ett rimligt pris, ett tips till er då väskan kostade 249 kr 🙂
2015-03-05 20.52.17
2015-03-05 20.52.37
2015-03-05 20.52.53

2 Comments

    • Hej
      Ja den är väldigt snygg, rymlig också så man får plats med träningskläder, skor, smink, matlådor osv, så det är bra 🙂 ja men gå och kika på den inne på Stadium, men om du köper den så lägg inget viktigt i det lilla ytterfacket, för då kanske du tappar något som jag gjorde med mina ringar 🙁 haha
      kram kram