Testar Nytt Träningsupplägg

God morgon! Har ni sovit gott och reflekterat över det jag skrev igår om det negativa fröet? Om man har det eller inte? Ge det en liten stund att verkligen känna efter vilken sida av det negativa du är på och ta sedan handling utefter det, för har du fröet i huvudet så är det viktigt för din egen skull att du får bort det!
Jag har sovit riktigt dåligt inatt, tror jag fick ca 3 timmars sömn men känner mig trots det väldigt pigg idag, skumt det där haha 🙂 Men jag har precis avslutat ett gympass som kändes som 4 timmar långt, har ändrat lite av mitt upplägg för att ta reda på om det kanske är bättre än det jag kör nu, jag gör inget annorlunda egentligen utan har bara ändrat ordningen jag gör sakerna på 🙂 Fram tills igår så har jag kört att jag inte äter någon frukost innan träningen, jag kör 1 timmes kondition och avslutar passet med styrka för att sedan fylla på med proteinshake och min frukost efter passet. Det var mitt upplägg förut, men nu har vi ändrat det lite så att jag äter lite frukost påväg till gymmet (idag blev den en dubbelmacka och lite yoghurt), jag börjar mitt pass med att köra styrka, tar en proteinshake innan jag påbörjar min kondition som jag avslutar passet med, käkar lite ”frukost 2″/mellis efter för att fylla på lite mer energi. Så det är inget nytt jag kör utan det är bara ordningen jag har ändrat samt att jag äter något innan träningrn, ska bli spännande att se om detta kommer ge resultat 🙂
Valde att köra biceps, rygg, axlar och mage (jag kommer ha en sån extrem träningsvärk i ryggen haha den kommer kännas 😀 ) innan jag ppwerwalkade i 1 timme, och det kändes faktiskt väldigt skönt att köra i den ordningen, man orkade typ lite mer eller nått 🙂
Hoppas ni får en helt underbar dag, kram på er!
2015-03-03 09.33.22