Har Jag Hittat Mina Jeans?

Det har jag kanske gjort, det kändes bara rätt när jag provade dom, hur dom följde kroppen, satt tight men inte instängt (det satt åt lite vid magen då de är lite små i storlekarna men dom kommer töja sig aom jeans brukar) och kändes rörliga, som att det var menat för mig att gå in på Vero Moda och hitta dom. Tur att jag började kl 12 idag så jag hann med en tur på stan efter träningen, det var av ren nyfikenhet jag gick in i butiken när jag såg deras skylt där dom gjorde reklam för just jeggings = jag måste självklart kolla hur dom är haha 😀 Jag älskar att dom är långa i benen, alla andra byxor är alltid för korta så tyget ”räcker” typ inte till för att sitta bra så jag blev verkligen glad över detta. Alla bitarna föll bara på plats, mina jeansbitar så jag slog till på ett par, yeeey, de ska jag inviga imorgon 😀
2015-03-03 15.44.18
2015-03-03 15.44.29
2015-03-03 15.44.44