Totalt Kaos På Jobbet

En krigszone eller tom ett bombnedslag skulle vara bra ord för att beskriva jobbet idag, totalt K A O S har det varit, kaos med stora bokstäver. Vi håller på att ändra om väldigt mycket på Esprit där i Solna Centrum, fram tills idag så har vi haft två våningar, eller en liten nedervåning med större fokus på det övre planet, men idag så har vi skeppat upp allt från nedreplan upp till det övre och det har lett till kaos. Inte nog med att vi har sprungit runt som galna höns med stänger, kläder, fixat & trixat så har det dessutom varit mer folk än vanligt i butiken så det har lett till att alla kläder blir kaos för dom ska titta på allt, prova allt, fråga allt, kasta runt allt och bara vara överallt haha sen så fastnade hissen också, det var lite kul men dåligt tajmat haha Ingen lugn stund helt enkelt 😀 Det har ju varit kul, mycket att göra men när man måste få bort allt från nedreplan idag så blev det lite stressigt när så många tog ens uppmärksamhet 🙂
Så det har varit en intensiv helg, som ett träningspass efter alla bord man har lyft och släpat, var helt andfådd och svettig när jag gick från jobbet haha 🙂 Därför tycker jag att jag är värd min goda havrebar idag, kan nog behöva lite kalorier efter dagen haha
Hur har er dag varit? 🙂 Vad för slags söndagamys har ni haft? 🙂
2015-03-01 19.01.33