Nagelvård För Friska Naglar

Hej på er! Mår ni bra idag? 🙂 Jag är påväg till jobbet idag igen, ingen ledig helg för mig haha och har nästan blåst bort haha tur att jag satte håret i en tofs för annars hade det flugit åt alla håll 🙂 Nackdelen med att ha långt hår = när det blåser så är det bara ivägen haha ^^
Skämtosido, jag kom på att jag inte visade er vilka nagelprodukter jag fick med mig från Jeanette i onsdags, hon var noga med att poängtera om hur viktigt det är att ta hand om sina händer, smörja in dom regelbundet med handkräm och även naglarna med nagelolja så dom inte blir torra. Minst 2 gånger på dag ska man massera in lite olja, ”säg att du måste smörja in 5 gånger på dag, då lär det ju bli så att man gör det 2 gånger” sa hon lite roligt och det stämmer haha 😀 Säg att du ska smörja in mer än du egentligen behöver för då lär du få till de där 2 gångerna i alla fall haha ^^ Så jag köpte ett litet nagelvårds/handvårdskit hos henne, som består av: nagelolja, handkräm som doftar syrligt från gröna äpplen, en nagelfil samt en nagelborste. Jag som är riktigt dålig på att ta hand om mig själv när det kommer till att smörja in kroppen osv så känner jag mig väldigt stolt som får till de 2 stunderna jag smörjer in naglarna, men det är som hon säger att det lätt glöms bort då det är en sån liten ansträngning att göra det ^^
Är ni duktiga på att smörja in era händer och naglar? 🙂
2015-03-01 11.00.20
2015-03-01 11.00.36
2015-03-01 11.00.49