Summerburst Bokat!

Yeaaah! Nu är sommarens första plan helt klar för jag har bokat mina biljetter till årets Summerburst!! 😀 Förra året var första gången jag var där och det var så jäkla kul, var så jädrans glad, taggad och full av energi under de två dagarna och jag har längtat, längtat, längtat tills man kunde säkra sin plats på årets upplaga. Det är 5:e året som festivalen slår upp sin stora scen, radar upp alla barerna, alla matstånd, de förvånansvärt fräscha toaletterna och samlar tusentals festglada människor på en och samma plats för att dansa hela dagen lång till grym musik, träffa roliga människor och dricka gott, så då måste man ju gå, det är ett sommarmåste 😀 Axwell, Ingrosso, Avicii mfl. ska spela, i alla fall i Stockholm så jag känner på mig att det kommer bli två helt fantastiska dagar, längtar så tills juni!!
Ska ni gå på Summerburst? Finns det någon artist ni ser mest framemot att stå och hoppa och dansa till i solskenet med en kall cider i handen? 🙂
P1010668
P1010671
P1010758
P1010783
P1010836
P1010867
P1010901