Rosa & Glittriga Naglar

Jag är så nöjd med mina naglar, dom är så snygga 😀 Nu kan jag med glädje säga att jag har hittat min nageltjej, Jeanette på Shine Stockholm!
Hon var verkligen hur trevlig som helst och väldigt lätt att prata med så vi pratade om lite allt möjligt, vad jag jobbar med, hur länge hon har jobbat med naglar, vilka tv-serier vi gillar osv, lärde känna varandra helt enkelt 🙂 Jag valde att köra på rosa naglar med glitter på en nagel på varje hand, det blev så snyggt, är jättenöjd och nu känner man sig genast finare igen då det inte finns någon utväxt och ingen nagel saknas 🙂 min nagel på högra långfingret ville inte vara med längre så den hoppade av i söndags, men nu är allt som det ska 🙂 Såååå fiiiiint!!
Men min dag är inte klar än, håret ska ju också skämmas bort så jag är påväg till frisören nu för att klippa bort mina slitna toppar, hörs sen ^^
Hoppas ni har en fin dag, le och känn glädje idag, det finns alltid något att le för, kram på er <3
2015-02-25 17.11.06

One Comment

  1. Riktigt snygga! Superfin detalj med den glittriga nageln 🙂 Får spara ihop lite så kan jag kanske fixa mina naglar där med. Låter som en riktigt trevlig tjej.

    Kram