De Kommande 8 Veckorna

Jag gillar verkligen hur efter jag kan vara ibland haha, som att jag upptäcker saker som jag har kunnat utnyttja långt efter att jag skaffade det, som med mitt träningskort som exempel. Jag uptäckte nyligen att jag kan träna på alla SATS anläggningarna som finns i Stockholmsområdet, bättre sent än aldrig men jag upptäckte även idag att då jag är medlem så kan jag få ett träningsprogram skapat åt mig, med kost, träningsupplägg och allt man kan tänkas behöva för att nå sitt mål. Hur kan jag ha missat det? 😀 Jag började kolla in det när jag kom hem idag då vi disskuterade FitnessFighten på jobbet om man skulle anmäla sig eller inte (fitnessfighten är en 30 dagars utmaning att komma i form och då får man hjälp med övningar, träningsupplägg och kosten), men då tänkte jag att man kanske kan få något liknande på SATS och oj så rätt jag hade 🙂 Beroende på vilket typ av resultat man vill ha, hur mycket man vill träna osv så skapas ett schema åt än med tips på mat och när man ska äta osv, det är ju jättebra 🙂 Så nu ska jag planera ett 8 veckors program med kost och träning, med before and after bilder, så får vi se om bra och regelbunden kost kan ge bättre resultat 😀
min vecka