60 Minuter Spinning

God morgon, god morgon 🙂 Måndag idag och jag började min vecka och dag med att köra 60 minuters spinning samt mage efteråt, feels good 🙂 Det är lite roligt att jag verkligen köttar på direkt, jag menar det här var mitt andra spinning pass och istället för att vänja mig med att cyckla under pass som kanske är 30-45 minuter långa så kör jag på direkt med 1 timme haha 😀 Men sån är jag ^^ Det blev ju lite tungt när man körde så länge, men det gick ändå bra, det är ju bara att trampa på för kung och fosterland så är man snart i mål 🙂 Blev väldigt trött i benen, varm, svettig, andfådd med ett dunkande hjärta så jag är nöjd med min måndagsträning 🙂
Men hur mår ni idag? Är ni lika galna som mig som tränar på morgonen eller njuter ni av att få sova längre och tar träningen senare mot eftermiddagen? 🙂 Det är faktiskt väldigt skönt att träna på morgonen, man får en bra start på dagen, man piggnar till, får energi, man får sin träning gjord och kan då spendera sin eftermiddag med att göra något annat kul, så det är bara en massa positivt 😀
Men nu ska jag äta klart min breakfast och börja röra mig till jobbet, slutar vid kl 16 idag för en gång skull så jag hoppas att jag lyckas få tid till att klippa håret efteråt, mitt hår skulle behöva det haha 😀
20150223_061913
2015-02-23 09.00.12
2015-02-23 09.00.27