20 Minuter

God morgon underbara läsare och god morgon fredag, vad du är efterlängtad haha 😀 Ser framemot att vara ledig i helgen och det jag har planerat är att träffa Ava och fixa håret, annars ska jag bara ta det lugnt, det låter som en bra helg 🙂 Vad har ni för planer till helgen? 🙂
Jag har precis avslutat mitt träningspass för idag och jag har hittat en ny favoritanläggning på SATS, den vid Odenplan är verkligen bra, stort, många maskiner, endel bra pass på morgonen och det inte för mycket folk, så där kommer jag nog hålla till haha. Körde på riktigt bra idag, det blev inget pass då allt var bokat med 15+ i kön så jag körde på själv istället. Jag sprang i 20 minuter ( 😀 så duktig jag är), powerwalkade i 40 min, körde biceps, axlar och rygg efter det med mest fokus på ryggen och sedan gynstolen för insida & utsida lår. Det känns AWESOME i kroppen just nu, uhhh ett riktigt bra pass så jag är glad 😀 Är även stolt att jag orkade springa i 20 min, det var tungt att springa idag med jag hade gett mig faan på att orka de där ynka 20 min så jag kämpade på och gav inte upp, so proud!
Man uppnår mycket om man inte ger upp, för du klarar alltid mer än vad du själv tror <3
2015-02-20 09.48.12