Argan Oil

Lunchrast på jobbet så passar på att skriva för er 🙂 Hur har er dag varit än så länge? Bra, dålig, rolig, ångestfylld? Oroa er inte om den ännu ej blivit som planerad för dagen är inte slut riktigt än, vi är bara halvvägs så än går det att få ett bra avslut på dagen, det gäller bara att blicka framåt 🙂
För min del så går det bra, jobbet rullar på och jag fick även lite shopping gjord innan mitt pass. Det blev ingen träningsväska då jag inte hittade någon bra men en liten sak för håret blev det i alla fall. Argan Oil. Det känns som att hårolja är värsta snacket just nu och då mitt hår är i ”hej kom och hjälp mig” tillstånd så är det värt ett försök, det kan ju liksom inte göra håret värre haha 😉 Jag får testa den imorgon efter mitt träningspass så får vi allt se om det gör någon skillnad på mitt frissiga hår ^^
Btw, kika in på bloggen efter kl 19, då kommer ett lite försenat men läsvärt inlägg, det vill ni inte missa!
2015-02-19 16.11.37_1
2015-02-19 16.30.31
2015-02-19 16.30.44