With My Breakfast In My Bag

Im ready to go to work 🙂 God morgon på er, har ni sovit riktigt gott inatt så ni vaknade pigga och glada? Underskatta aldrig hur mycket ett leende kan påverka sitt humör eller sitt mående, även om du inte känner för att le så gör det ändå, det kommer göra skillnad!
För min del så blev det sovmorgon idag då jag kände mig allt för seg för att följa med älsklingen in till stan imorse haha viktigt att man lyssnar på kroppen 🙂 Det innebar ca 4 timmars extra sömn så det gjorde mig glad att få vakna upp lite piggare, och nu känner jag mig redo för att jobba 12-20 igen. Min frukost är även nedpackad då jag har så svårt att äta direkt när jag vaknat och dels för att jag prioriterar lite mer sömn än att sitta vid matbordet för att äta en lång frukost, så har jag alltid varit så min smidiga och praktiska yoghurt cup och en macka ligger i väskan så jag kan äta det på bussen, yum 🙂
2015-02-17 10.50.01
2015-02-17 10.49.36