En Seg Start På Veckan

Ja god morgon på er, har precis kämpat mig igenom ett riktigt dåligt gympass då jag inte hade någon ork alls i kroppen och jag höll på att somna hela tiden haha kanske borde ha legar kvar i sängen imorse och tagit sovmorgon haha 🙂 Ni vet när man har såna dagar när man bara känner att man lika gärna kan gå och lägga sig igen då inget blir som man vill haha så var mitt träningspass, det kände jag redan när jag vaknade men jag envisades ändå att åka in med älsklingen ^^ Jag hade även ett annat beskymmer då mitt knä började fucka upp riktigt ordentligt i helgen 🙁 Jag förstår inte riktigt varför men mitt högra knä gör ont lite då och då, men det konstiga är att det kom under natten då vi skulle sova på båten natten till söndag, jag hade jättesvårt att sova då det gjorde ont oavsett om knät var rakt eller böjt. När jag vaknade i söndags så haltade jag till och med, not good 🙁 Jag måste kolla upp det där för enligt mamma kan det vara en flisa som gått av och trycker på nerven så får se till att hitta en tid till att röntga 🙁
Jag tog i alla fall en powerwalk imorse på 1,5 timme i ett lugnt tempo och det kändes bättre i knät då, men när jag lade mig ner för att stretcha så somnade jag nästan haha imorgon kanske jag ska ta min sovmorgon 🙂
Men nu är det en liten stund innan jag börjar jobbet, börjar kl 12 så tänker gå runt i stan och se om jag kanske hittar något fint 🙂 KRAM!!
2015-02-16 10.55.58