Inspireras Av Trinny & Susannah

Jag har ju blivit lite hooked på showen Trinny & Susannah stylar om Sverige, och tycker det är så fascinerande att dom kan se på en människa vad hon/han för kroppsform, vilka kläder och stilar som passar och vilken potential en person har med sig själv, det är ju något jag behöver hjälp med haha 😀
När det kommer till kläder så behöver jag mer färg i min garderob, jag behöver få mer liv i mina kläder, mer mönster, att det händer något. Alltid när jag kollar butiker så dras jag alltid till det som antingen är svart, mörkblått, grått, enkelt, enkla snitt, i princip basplagg och det gör jag av en ren reflex för jag vet att det är det jag passar i och trivs i, men även för att det för det mesta alltid är dom kläderna som ser snygga ut. Jag ser även snygga färgglada plagg med snygga mönster eller snygga snitt, men då tänker jag direkt att jag kommer se ut som en clown, att det är för spexat och för mycket på en gång. Jag vet att det säkerligen inte kommer bli så men det är så jag tänker. Jag vill ändå ha dom där färgglada och coolt mönstrade plaggen men mer åt det lite nedtonade hållet. Färgklickar men inte så att det ser ut som att någon har kastat alla möjliga färger på en vit tröja Haha 🙂
Kollade runt lite på några nätbutiker och hittade lite saker, det är mest mörka färger och enkelt (big suprise haha) men det är en reflex jag har, men lite annorlunda är det väl ändå? 🙂
20150213_221449
20150213_222407

One Ping

  1. Pingback: